Laatste twee bouwnummers | Blauwpoort, Vianen

10 april 2019

Het bijzondere nieuwbouwproject Blauwpoort is gelegen in het oude centrum van Vianen, vlakbij de Voorstraat. Daar worden op de voormalige Kasteeltuin 6 unieke woningen gerealiseerd. Er zijn nog slechts twee bouwnummers beschikbaar.

Door de verschillende woningtypes binnen Blauwpoort is er voor een ieder wat wils. Een mooie eengezinswoning met een heerlijke tuin waar de kinderen ongestoord buiten kunnen spelen, of juist een levensloopbestendige woning met een oog op de toekomst? Het kan allemaal. Bij dit nieuwbouwproject komt een gemeenschappelijke tuin, waar alle toekomstige bewoners van Blauwpoort gebruik van mogen maken. Tevens heeft iedere woning de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen.

De woningen in het project Blauwpoort zijn onder architectuur ontworpen. Door de duurzame houtskelet bouwmethode zijn de houten balklagen zichtbaar, wat een knus gevoel geeft. De kappen bij de eengezinswoningen worden met houten delen afgetimmerd. De woningen worden gasloos opgeleverd. Door middel van een warmtepomp wordt de woning verwarmd, maar ook gekoeld. Ook met geïntegreerde zonnepanelen op het dak wordt gedacht aan de toekomst. 

Heb jij interesse in één van de nog beschikbare woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Bekijk hier een filmpje over Blauwpoort. Deze geeft een mooi beeld van de historische locatie van dit project.