Laatste Parkloft Park Avenue uitgelicht

26 november 2020

De begane grond van Park Avenue in Utrecht wordt voorzien van prachtige Parklofts. Ruime en lichte woningen met een vide, een fijn terras op het Zuid-Oosten en een fantastisch uitzicht op een groen park. Van deze Parklofts is alleen bouwnummer 8 nog beschikbaar.

Dit laatste Parkloft is, met een woonoppervlakte van ruim 135 m², zeer royaal. Het circa 6 meter hoge plafond geeft de woonkamer en keuken extra veel licht en ruimte. Op de begane grond vind je verder een slaapkamer, een complete badkamer, een separaat toilet en een berging. Daarnaast is de woning voorzien van een prachtige vide met een tweede slaap- en badkamer. Ook een fijn terras ontbreekt bij dit Parkloft niet. Deze grenst direct aan de woonkamer en heeft een oppervlakte van circa 14 m². Vanaf hier kijk je uit op het groene Park Leeuwesteyn. De koopsom voor deze woning bedraagt € 545.000,- v.o.n.

Heb jij interesse in dit prachtige Parkloft, of wil je weten wat Park Avenue jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Naar verwachting gaat de bouw van Park Avenue in februari 2021 van start. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht


€ 335.000 tot € 914.500
80 m2 - 190 m2 woonoppervlakte
13 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Park Avenue »