Laatste kavels beschikbaar | De Marezhof fase 6, Maarsbergen

21 juni 2020

In fase 6 van De Marezhof in Maarsbergen worden 14 luxe vrijstaande woningen gerealiseerd. Hier kun je op het door jouw gewenste kavel zelf kiezen voor jouw favoriete woningtype. Er zijn momenteel nog 2 kavels beschikbaar.

Deze laatste fase van De Marezhof bied je veel vrijheid. Wil je bijvoorbeeld een woning met een erker? De entree aan de voorzijde van de woning, of liever in de zijgevel? Of wil je een woning met een opvallende kap? De keuze is aan jou. De steenkleur staat wel al vast, om eenheid in de straat te bewaren. Op dit moment zijn kavel 9 (koopsom € 622.000,- v.o.n.) en kavel 12 (koopsom € 627.450,- v.o.n.) nog beschikbaar. Voordeel van dit project is dat er per kavel wordt gebouwd. Na de koop wordt de bouw van jouw woning dus direct gestart.

In De Marezhof woon je in een bosrijke omgeving. De wijk ligt aan de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Hier liggen vele fiets- en wandelpaden. Het is een fijne plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. In Maarsbergen vind je diverse voorzieningen, zoals verenigingen, een basisschool en een golfclub. Winkelen kan in de nabijgelegen dorpen Woudenberg en Maarn, maar ook Utrecht, Amersfoort en Zeist zijn in circa 25 minuten te bereiken.

Inmiddels zijn de eerste woningen al gebouwd. Kom kijken op de locatie en ervaar hier de kwaliteit, ruimte en sfeer in dit project. Neem voor meer informatie over de laatste kavels contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Marezhof - Fase 6?

Bekijk ook het project De Marezhof - Fase 6

In verkoop
Meer informatie

De Marezhof - Fase 6

Maarsbergen


€ 524.950 tot € 632.750
153 m2 - 162 m2 woonoppervlakte