Laatste kans op wonen in Park Avenue (Utrecht)

15 november 2021

Een riant woonoppervlak, een prachtige leefkeuken en een fantastisch uitzicht: het zijn allemaal kenmerken van het laatste beschikbare penthouse in Park Avenue. Dit penthouse is tevens de laatste beschikbare woning en dus jouw laatste kans op wonen in dit project!

Dit bouwnummer (nummer 54) bevindt zich op de bovenste verdieping van Park Avenue. Het woonoppervlak is met 130 m² zeer royaal en door het mooie hoge plafond van circa 3 meter oogt de woning nog ruimer. Het penthouse is van alle gemakken voorzien en beschikt over een zeer riante woonkamer, een prachtige leefkeuken, 2 slaapkamers en een royale badkamer. En laten we het riante terras niet vergeten! Vanaf hier geniet je, samen met vrienden en familie, van een fantastisch uitzicht op de stad en Park Leeuwesteyn. 
 
Perfecte locatie
Park Avenue wordt gerealiseerd naast De Parkwachter in Leidsche Rijn Centrum. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen, een bioscoop en gezondheidszorg binnen handbereik. Ook de bereikbaarheid is perfect. Denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de A2 zit. Daarnaast bent je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het centrum van Utrecht.
 
Pak deze unieke kans!
Past dit penthouse helemaal bij jouw woonwensen of wil je graag weten wat dit penthouse jou nog meer te bieden heeft? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 799.500,- v.o.n. (excl. parkeerplaats).

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht

1 woning beschikbaar
80m - 190m woonoppervlakte
€ 335.000 tot € 914.500