Laatste kans op een appartement in Soeverein (Cothen)

15 juni 2020

Aan de noordzijde van Cothen, uitkijkend over de Kromme Rijn, verrijst Soeverein: een karaktervol complex met 7 exclusieve appartementen. Dit is jouw laatste kans om hier nog een appartement te bemachtigen. Er is er namelijk nog slechts 1 beschikbaar!

Het laatste beschikbare 3-kamerappartement heeft een woonoppervlakte van 84 m² en bied je alle ruimte om prettig te wonen. De badkamer wordt voorzien van een douche en twee wastafels en elders in de woning vind je een separaat toilet. Ook is er in het appartement een ruime berging voor het plaatsen van je wasmachine en droger. De woning heeft een fijn balkon op het zuiden, waar je heerlijk van de middagzon en het landelijke uitzicht kunt genieten. De koopsom voor dit laatste appartement bedraagt € 339.950,- v.o.n.

Soeverein wordt gerealiseerd aan de rand van Cothen. In dit rustieke dorp, met de Brink en de boomgaard aan het Ambachtspad als beschermd dorpsgezicht, is het werkelijk prachtig wonen. In de omgeving bevinden zich diverse kastelen en andere monumenten, zoals het dertiende eeuwse kasteel Rhijnestein. Met Wijk bij Duurstede, Houten en Utrecht op een steenworp afstand zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Ook uitvalswegen, aansluiting op de snelweg en openbaar vervoer zijn snel te bereiken.

Wil jij wonen in dit fraaie appartement? Neem dan nu contact op met de verkopend makelaar om je interesse kenbaar te maken. Ook bij vragen over dit laatste appartement of dit project helpen zij je graag verder. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Soeverein?

Bekijk ook het project Soeverein

In verkoop
Meer informatie

Soeverein

Cothen


€ 249.950 tot € 515.000
58 m2 - 131 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar