Laatste fase, laatste kans! | Lingedonk fase 3, Geldermalsen

20 februari 2019

Op een centrale en groen gelegen plek aan de Linge in Geldermalsen wordt Lingedonk gerealiseerd. De laatste fase van het project bestaat uit 3 vrijstaande en 10 twee-onder-een-kapwoningen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Pak nu deze unieke kans!

De woningen in dit plan hebben zeer ruime percelen die variëren van 290 tot 480 m². Bij de woningen worden diverse opties aangeboden, zoals dakkapellen, verschillende uitbouwen en een aantal indelingsopties. Ook kun je optioneel kiezen voor het verplaatsen van de keuken naar de achterzijde van de woning. Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de woningen veel groen en waterpartijen. Hierdoor heeft het plan een unieke, zeer ruimtelijke opzet.

De koopwoningen hebben allemaal een parkeerplek op eigen erf en een garage. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen. Het plan ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereik je in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar.

Vraag de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid.