Laatste dagen om je in te schrijven voor De Nieuwe Defensie blok 3A

08 augustus 2022

De inschrijving voor nieuwbouwproject De Nieuwe Defensie blok 3A in Utrecht is nog enkele dagen geopend. Je hebt nog tot aanstaande vrijdag 15.00 uur de tijd om je in te schrijven voor jouw favoriete woning(en). Wacht dus niet te lang!

Het woningaanbod in blok 3A van De Nieuwe Defensie is zeer gevarieerd. Zo komen er 30 appartementen, 32 appartementen L, 4 appartementen XL, 3 appartementen XXL, 2 dubbellaagse benedenwoningen, 6 eengezinswoningen L en 21 tuinwoningen. Er is in deze fase dus altijd wel een woning die past bij jouw woonwensen. Het parkeren gebeurt in De Nieuwe Defensie met name in ondergrondse parkeergarages. Daardoor is er in de wijk volop ruimte voor groen en om te spelen. Benieuwd welke woning er het beste past bij jouw wensen? Check het woningaanbod op de projectwebsite en ontdek jouw favoriet(en).

Schrijf je in!
Heb jij jouw droomwoning gevonden? Schrijf je dan vóór 12 augustus a.s. 15.00 uur in voor jouw favoriete bouwnummer(s). Maak jouw inschrijving compleet door een financiële scan toe te voegen aan de inschrijving. Hiermee krijg je voorrang bij de toewijzing. Heb je hulp nodig bij de inschrijving of heb je nog vragen over dit nieuwbouwproject. Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3A?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3A

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3A

Utrecht

83 woningen beschikbaar
54m - 177m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 905.000