Laatste dag om je in te schrijven voor NieuwGruttersHof

07 maart 2023

Heb jij je al definitief ingeschreven voor jouw favoriete appartement(en) van nieuwbouwproject NieuwGruttersHof in Utrecht? Je hebt nog maar één dag de tijd. De inschrijving sluit morgen (woensdag 8 maart) om 12.00 uur.

De appartementen van NieuwGruttersHof variëren in grootte van 53 tot 104 m² met een ruime woonkamer. De keuken is niet inbegrepen en dus nog helemaal naar jouw smaak in te richten. Daarnaast beschikken de appartementen over één of twee slaapkamer(s). De badkamer wordt compleet opgeleverd inclusief ligbad, douche en wastafelmeubel. Bij de bouw wordt gebruikgemaakt van kwalitatief goede materialen, waardoor het geheel een luxe uitstraling krijgt. Zo worden de appartementen opgeleverd met strakke wanden en houten deurkozijnen.

Ook aan duurzaamheid wordt gedacht. Op het dak komen zonnepanelen en je woning wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. De appartementen zijn dan ook gasloos, hebben een energielabel A+++ en worden voorzien van comfortabele vloerverwarming. De binnentuin biedt jou als bewoner serene rust met veel privacy en is daarnaast ook dé plek waar je je buren kunt ontmoeten. Bewoners van de appartementen op de begane grond hebben een buitenruimte grenzend aan de binnentuin. De overige bewoners hebben er vanuit hun woning of buitenruimte zicht op. En dat allemaal vlak bij het oude centrum van Utrecht!

Schrijf je in!
Ben jij er al uit welk appartement jouw favoriet is? Bekijk de projectwebsite van NieuwGruttersHof voor meer informatie over de appartementen en de woningplattegronden en ontdek welk appartement het beste past bij jouw woonwensen. Ideale woning gevonden? Schrijf je dan direct in via de projectwebsite of uiterlijk vóór woensdag 8 maart a.s. 12.00 uur.

Meer weten?
Heb jij nog vragen over dit nieuwbouwproject of de appartementen? Neem dan contact op met de verkopende makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NieuwGruttersHof?

Bekijk ook het project NieuwGruttersHof

In verkoop
custom media
Meer informatie

NieuwGruttersHof

Utrecht

16 woningen beschikbaar
53m - 104m woonoppervlakte
€ 399.000 tot € 840.000