Laatste bouwnummers | Wisselspoor, Utrecht

13 juni 2020

Stoer, strak, groot en modern, dat omschrijft de woningen van het nieuwbouwproject Wisselspoor in Utrecht het best. Inmiddels zijn de meeste woningen verkocht, maar er zijn er momenteel nog 7 beschikbaar. We lichten 2 van de beschikbare bouwnummers voor je uit.

Bouwnummer 81 en 82 zijn zeer ruime woningen met een woonoppervlakte van 199 m² (bnr 81) en 192 m² (bnr 82). Je komt de woning binnen in de woonkeuken. De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en biedt uitzicht over de tuin. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. Daarnaast is er op de derde verdieping ook nog ruimte om extra slaapkamers te creëren. Deze kun je namelijk helemaal naar jouw wens inrichten.

De herenhuizen zijn uniek dankzij een dubbele gevel. Voor deze gevel komt een stalen constructie, welke op twee plaatsen wordt voorzien van een scherm van gaaswerk. Hierachter kun je fijn beschut buiten zitten, maar dit kan uiteraard ook in de fijne achtertuin. De koopsommen voor deze woningen bedragen € 745.000,- v.o.n. (bnr 81) en € 735.000,- (bnr 82).

Zie jij jezelf al wonen in Wisselspoor of ben je benieuwd welke woningen er nog meer beschikbaar zijn? Neem dan nu contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid binnen dit project, of kijk op de projectwebsite van Wisselspoor.  

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)?

Bekijk ook het project Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

In verkoop
Meer informatie

Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

Utrecht


€ 600.000 tot € 745.000
168 m2 - 199 m2 woonoppervlakte
4 woningen beschikbaar