Laatste bouwnummer | KAS&CO, Utrecht

11 maart 2019

In het nieuwbouwproject KAS&CO-wonen in Utrecht is bouwnummer 6 de allerlaatste beschikbare woning. Het huis bestaat uit 4 woonlagen en heeft op de tweede verdieping een groot dakterras op het westen. Spreekt jou dit aan? Schrijf je dan nu in!

Bouwnummer 6 heeft een woonoppervlakte van 150 m². Naast een ruime woonkamer met keuken zijn er 4 riante slaapkamers met grote raampartijen vanaf de vloer tot het plafond, wat een ‘loftachtig’ gevoel geeft. Het huis is niet direct gelegen aan de binnentuin, wat extra privacy biedt. Uiteraard kun je wel genieten van alle faciliteiten die het woonconcept KAS&CO-wonen met zich meebrengt. Dit duurzame huis wordt opgeleverd met zonnepanelen, een keuken en sanitair. Ook is er een privé berging en je hebt een privé parkeerplaats in de parkeergarage (met elektrische laadpaal). 

Heb jij belangstelling voor deze laatste beschikbare woning? Stuur dan het ingevulde inschrijfformulier en bijbehorende motivatie waarom het meergeneratiewonen-concept jou aanspreekt naar de verkopend makelaar. Voor de toewijzing geldt dat degene die als eerste reageert, de woning ook toegewezen krijgt, mits de motivatie aansluit bij het concept. 

Bekijk ook het project KAS en CO-wonen

Volledig verkocht
Meer informatie

KAS en CO-wonen

Utrecht


€ 205.000 tot € 660.000
47 m2 - 195 m2 woonoppervlakte