Laatste bouwnummer beschikbaar | De Molenaar, Culemborg

24 september 2020

In het nieuwbouwproject De Molenaar geniet je van een zee van ruimte, in een appartement dat van alle gemakken is voorzien. En dat met het gezellige centrum van Culemborg om de hoek. Iets voor jou? Er is nog slechts één appartement beschikbaar.

Het laatste beschikbare appartement (bouwnummer 4) bevindt zich op de begane grond en heeft een royaal woonoppervlakte van 107 m². De woning is voorzien van een riante woonkamer, twee ruime slaapkamers, een luxe keuken en een stijlvolle moderne badkamer. In de badkamer bevinden zich een douche, een mooi wastafelmeubel en als optie een 2e toilet. Daarnaast heeft het appartement een fijne buitenruimte in de vorm van een terras en een berging met ruimte voor wassen en drogen. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 336.900,- v.o.n. (excl. parkeerplaats).

De Molenaar komt op de locatie van het voormalig postkantoor in Culemborg. Op loopafstand van het appartementencomplex vind je alle voorzieningen voor je dagelijkse boodschappen. Even gezellig een drankje doen? Geen enkel probleem, er zijn genoeg leuke plekjes om af te spreken.

Zie jij jezelf al wonen in dit fijne appartement in De Molenaar? Laat deze kans dan niet schieten en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Molenaar?

Bekijk ook het project De Molenaar

In verkoop
Meer informatie

De Molenaar

Culemborg


€ 336.900 tot € 348.900
103 m2 - 107 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar

Bekijk ook het project De Molenaar »