Laatste beschikbare woningen | CPO Sluiseiland, Vianen

20 februari 2020

De belangstelling voor de woningen uit het CPO project Sluiseiland in Vianen is groot. Inmiddels zijn er al 28 woningen verkocht en staan er 4 onder optie. Een snelle rekensom leert dat er van de 39 te bouwen woningen dus nog slechts 7 beschikbaar zijn.

CPO Sluiseiland is een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en bouwt gezamenlijk met toekomstige buren, onder begeleiding van diverse partijen, 39 woningen op een mooi stukje Vianen. Dit mooie stukje betreft het Sluiseiland dat ligt tussen het Merwedekanaal en de Passantenhaven, nabij het centrum van Vianen. Je hebt hier dus altijd uitzicht op het water.

Doordat het project in de Definitieve Ontwerpfase zit is de vrijheid van zelf indelen voor de appartementen beperkt. Dit geldt niet voor de stadswoningen. Hierbij heb je alleen met je eigen woning te maken en daarbij is in overleg met de architect nog veel eigen inbreng mogelijk. 

Van de 39 woningen zijn er momenteel nog 3 stadswoningen en 4 appartementen beschikbaar. Het streven is om de (gasloze) woningen te bouwen met een EPC norm 0 en indien gewenst ook Nul op de meter. Alle woningen worden voorzien van vloerverwarming. Van de stadswoningen hebben er 2 directe toegang tot de ondergelegen berging en eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De beschikbare appartementen variëren in grootte van 72 tot 154 m². De architect heeft voor de nog beschikbare woningen plattegronden gemaakt. Deze zijn te vinden op de projectwebsite.

Ben je geïnteresseerd en wil je met je toekomstige buren meebouwen aan je eigen buurt? Neem dan contact op met de verkopend makelaar en laat je uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. De verwachting is dat de bouw in juli van dit jaar zal starten en dat de woningen in het najaar van 2021 klaar zijn.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom CPO Sluiseiland?

Bekijk ook het project CPO Sluiseiland

In verkoop
Meer informatie

CPO Sluiseiland

Vianen


€ 428.391 tot € 625.000
120 m2 - 180 m2 woonoppervlakte
7 woningen beschikbaar