Laatste beschikbare appartementen | Soeverein, Cothen

25 januari 2020

De Soeverein is een luxe appartementengebouw in een rustige en groene omgeving. De 7 appartementen liggen aan de Kromme Rijn in Cothen. Spreekt dit jou aan? Er zijn nog  appartementen beschikbaar.

De keuze om de gevel van De Soeverein uit hout op te trekken, maakt het gebouw niet alleen uniek, maar ook zeer passend in de groene omgeving. Doordat een deel van het pand optisch zweeft, ontstaat er een opvallende doorkijk naar de uiterwaarden én een grotendeels overdekte parkeergelegenheid waar jij jouw auto kunt parkeren. De 7 appartementen verschillen in maatvoering (variërend van 58 tot 131 m²), uitzicht en uitvoering. De woningen worden compleet opgeleverd, inclusief keuken en vloerverwarming. 

Cothen biedt diverse voorzieningen zoals een supermarkt, een gezondheidscentrum en sportverenigingen. Wil je eropuit? In de buurt van Cothen zijn mooie kastelen en andere monumenten te vinden. Verder liggen steden als Wijk bij Duurstede, Houten en Utrecht in de buurt.

Bekijk hier zelf wat de omgeving van De Soeverein te bieden heeft. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Soeverein?

Bekijk ook het project Soeverein

In verkoop
Meer informatie

Soeverein

Cothen


- € 515.000
58 m2 - 131 m2 woonoppervlakte
2 huizen beschikbaar