Laatste appartementen beschikbaar | Picaz, Utrecht

18 oktober 2020

De verkoop van het nieuwbouwproject Picaz gaat hard. Inmiddels zijn de eerste appartementen (mondeling) verkocht. Wil jij ook nog kans maken op een woning in dit nieuwbouwproject in Utrecht? Wees er dan snel bij. Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar.

Appartementencomplex Picaz bestaat uit 62 appartementen en 3 commerciële bedrijfsruimtes. Vijfentwintig appartementen worden in de vrije sector voor verhuur aangeboden. De overige 37 appartementen, waarvan 9 woon-werkappartementen en de 3 commerciële bedrijfsruimtes, zijn nu te koop. Er zijn momenteel nog enkele gewone appartementen en woon-werkappartementen beschikbaar.

De ruime appartementen in Picaz zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze een luxe open keuken inclusief koelkast, vaatwasser, afzuigkap, combi-oven en inductiekookplaat. Daarnaast ontbreekt ook een complete badkamer met betegelde douchehoek en wastafel niet. Op het zonnige balkon op het zuiden geniet je volop van de zon. En ook aan de auto is gedacht; deze kun je kwijt op jouw eigen parkeerplaats op het binnenterrein. De koopsom van de appartementen varieert van € 374.500,- tot € 499.500,- v.o.n.

Wil jij ook wonen in dit nieuwbouwproject in Leidsche Rijn - Utrecht. Schrijf je dan in voor jouw favoriete woning. Voor meer informatie kun je terecht bij één van de verkopende makelaarskantoren.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Picaz?

Bekijk ook het project Picaz

In verkoop
Meer informatie

Picaz

Utrecht


€ 347.500 tot € 499.500
87 m2 - 134 m2 woonoppervlakte
26 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Picaz »