Laatste appartementen beschikbaar | NEW15, Nieuwegein

21 april 2019

In het project NEW15 in Nieuwegein wordt een kantoorpand getransformeerd naar een kleinschalig woongebouw met 15 woonappartementen. Dit is jouw laatste kans om hier nog een appartement te bemachtigen. Het project is bijna uitverkocht!

NEW15 wordt gerealiseerd aan de Newtonbaan 7 in Nieuwegein. Het woongebouw krijgt 15 twee- en driekamerappartementen met een woonoppervlakte variërend van circa 52 tot 70 m². De appartementen worden luxe afgewerkt en compleet uitgevoerd met een moderne keuken voorzien van diverse apparatuur. Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid voor de bewoners en visite. Daarnaast beschikken alle appartementen over een inpandige private berging.

Alle woningen in NEW15 zijn voorzien van een prachtige buitenruimte tot wel circa 95 m². De appartementen op de begane grond krijgen allemaal een eigen privé tuin die wordt afgescheiden door een (gedeeltelijk bestaande) beukenhaag. Op de eerste verdieping worden de appartementen voorzien van een fijn balkon. Op de tweede verdieping blijft een deel van het dakterras behouden en vergroot, zodoende hebben de appartementen op de tweede verdieping een zeer royaal dakterras.

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan nu in voor één van de laatste appartementen!