Laatste appartement | De Hooght, Zeist

01 mei 2019

Ben jij op zoek naar een luxe appartement midden in het centrum van Zeist, met alle voorzieningen binnen handbereik? Pak dan nu deze unieke kans! In het nieuwbouwproject De Hooght is nog slechts één bouwnummer beschikbaar.

Het laatste beschikbare bouwnummer (nummer 6) betreft een hoekappartement op de tweede verdieping. Het 3-kamerappartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 154 m². Aan de voorzijde van het appartement is een balkon en aan de achterzijde een terras. Het balkon ligt op het noordoosten en is ideaal voor een ontbijtje in de zon. Ook biedt het verkoelende schaduw op een warme dag. Het diepe, hangende terras ligt op het zuidwesten en heeft vrij uitzicht, waardoor je hier lang van de avondzon kunt genieten. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 725.000,- v.o.n. 

Zeist is de ideale combinatie van stad, dorp en buitenplaats. Het stadse karakter uit zich in de vele voorzieningen zoals winkels, horeca, Figi theater en bioscoop. De meeste daarvan liggen op loopafstand van het appartementencomplex. Maar met haar ruim 60.000 inwoners is Zeist eigenlijk een groot dorp. Een luxe dorp wel te verstaan, met statige panden en indrukwekkende huizen. En laten we vooral het 17e-eeuwse Slot Zeist niet vergeten.

De bouw van de appartementen is inmiddels in volle gang. Naar verwachting zullen de appartementen eind 2019 worden opgeleverd.