Laatste appartement beschikbaar | De Hooght, Zeist

14 april 2019

Aan de 2e Hogeweg in Zeist komen de dertien luxe appartementen van het nieuwbouwproject De Hooght. Dit is jouw laatste kans om hier nog een appartement te bemachtigen. Er is er nog slechts één beschikbaar. 

Het laatste beschikbare bouwnummer (nummer 6) betreft een hoekappartement op de tweede verdieping. Het 3-kamerappartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 154 m². Aan de voorzijde van het appartement is een balkon en aan de achterzijde een terras. Het balkon ligt op het noordoosten en is ideaal voor een ontbijtje in de zon. Ook biedt het verkoelende schaduw op een warme dag. Het diepe, hangende terras ligt op het zuidwesten en heeft vrij uitzicht, waardoor je hier lang van de avondzon kunt genieten. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 725.000,- v.o.n. 

Door de centrale ligging van Zeist in het hart van Nederland is het een populaire gemeente om in te wonen. Met de bushalte voor de deur, het NS station Driebergen-Zeist en het gunstige wegennetwerk rondom de Slotstad is de rest van Nederland goed bereikbaar. Via de A12 en A27 bereik je de stad Utrecht in een kwartiertje en Amersfoort in twintig minuten. Zeist maakt deel uit van de Utrechtse Heuvelrug en ligt op een steenworp afstand van het gelijknamige nationale park.

De bouw van de appartementen is inmiddels in volle gang. Naar verwachting zullen de appartementen eind 2019 worden opgeleverd.