Laatste 3 woningen beschikbaar | CPO Sluiseiland, Vianen

20 maart 2020

De verkoop van de woningen van CPO Sluiseiland in Vianen gaat hard. Er zijn nog slechts 3 woningen beschikbaar, waarvan 2 herenhuizen en 1 appartement. Wil jij hier ook graag wonen? Schijf je dan nu in voor één van deze laatste woningen.

De nog beschikbare herenhuizen betreffen de bouwnummers 3 en 8. Bouwnummer 3 heeft een woonoppervlakte van 158 m² en beschikt over een privétuin van 4 meter diep. De woning biedt directe toegang tot de ondergelegen parkeergarage. Bouwnummer 8 heeft een woonoppervlakte van 146 m² en beschikt ook over een privétuin welke is ommuurd (4 meter diep). Deze woning heeft gevelopeningen in de noordelijke muur. Hierdoor is er extra lichtinval en heb je een mooi uitzicht over het kanaal. De koopsom voor bouwnummer 3 bedraagt € 482.000,- v.o.n.*, die voor bouwnummer 8 € 458.000,- v.o.n.*.

Het beschikbare appartement betreft bouwnummer 18. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 154 m² en heeft aan de oostzijde uitzicht over de collectieve tuin en het kanaal. De andere zijde biedt uitzicht op de passantenhaven. Dit appartement bevindt zich op de begane grond en heeft de beschikking over een stukje privétuin (van 3 meter), welke overloopt in de collectieve tuin. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 397.00,- v.o.n.*.

Wil jij de koper zijn van één van deze laatste woningen of heb je vragen over het project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

* De genoemde prijzen zijn bij benadering, inclusief een basiskeuken, badkamer en parkeerplaats.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom CPO Sluiseiland?

Bekijk ook het project CPO Sluiseiland

In verkoop
Meer informatie

CPO Sluiseiland

Vianen


€ 428.391 tot € 625.000
120 m2 - 180 m2 woonoppervlakte
7 woningen beschikbaar