Kopgevel onthuld | Van Nieuwenhuizen N.V. Nieuwegein

25 juni 2018

De bouwwerkzaamheden aan de Meentwal in Nieuwegein lopen op zijn eind. Inmiddels is ook de kopgevel uit de steigers. In dit deel van het gebouw liggen zeer royale en luxe appartementen met een fantastisch uitzicht over het water. Hiervan zijn er nog maar drie beschikbaar. Het complex wordt in augustus opgeleverd.

De nog beschikbare appartementen in dit deel van het gebouw hebben een oppervlakte van 151 m² en beschikken over vier kamers en maar liefst twee badkamers. De appartementen worden opgeleverd met modern sanitair en een luxe keuken en beschikken allemaal over een privé berging en parkeerplaats.

De woonkamer van deze appartementen is met 72 m² heerlijk ruim. Het appartement op de vijfde verdieping heeft een terras in de ronding met een prachtig uitzicht over het water. Op de eerste en tweede verdieping hebben de appartementen in de kopgevel geen terras, waardoor de woonkamer nog groter is (82 m²). Het gemis van het terras wordt opgelost met twee balkons, aan iedere zijde één. Dus als de zon schijnt dan kun je deze altijd opzoeken. 

Heb je interesse? Schrijf je snel in of neem contact op met de makelaar!