Kopen is wonen in Wickengaard, Schalkwijk

21 maart 2023

Midden in het dorp Schalkwijk, in de oude perenboomgaard, komt Wickengaard. Een kleinschalig nieuwbouwproject met 21 woningen en 11 appartementen. Inmiddels is kopen ook wonen: de bouw gaat namelijk van start. Er zijn nog enkele tweekappers te koop.

Nieuwbouwproject Wickengaard ligt heel landelijk. Weliswaar dicht bij het centrum van Schalkwijk, maar tegelijkertijd ook met fraai uitzicht op het groen. De woningen worden gebouwd in een mix van korte rijen, tweekappers en vrijstaande woningen langs een een nieuw lint aan het water of aan een korte en autoluwe dwarsstraat. Ze komen niet strak in het gelid, maar op wisselende afstand van de weg. Dit geeft het project een speelse uitstraling en het gevoel van wonen op een erf. Het appartementengebouw oogt daarbij als een groot landhuis. Qua architectuur krijgen de woningen een jaren dertig stijl met een landelijke, eigentijdse twist. En dat alles samen als één harmonieuze familie.

Nog enkele riante tweekappers te koop
Op dit moment zijn er in Wickengaard nog enkele riante tweekappers te koop met een woonoppervlakte van 161 m². Met drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping is er meer dan genoeg ruimte om jouw hele gezin een fijne plek te geven. Daarnaast zijn de tweekappers van alle gemakken voorzien: een keuken met een royaal kook- en spoeleiland en inbouwapparatuur, een badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk en natuurlijk ontbreekt ook een fijne zonnige achtertuin niet.

Nul-op-de-meter
In Wickengaard is uiteraard ook aan duurzaamheid en energiezuinigheid gedacht. Wat de woningen zeer aantrekkelijk maakt is het energieconcept. De woningen zijn namelijk nul-op-de-meter. Dit betekent kort gezegd dat bij gemiddeld verbruik de energierekening € 0,- is. Wie wil dat nou niet!?

Interesse?
Zie jij jezelf al wonen in zo’n fraaie tweekapper in Wickengaard? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaar en laat je vrijblijvend informeren. De bouw van de woningen gaat van start. Naar naar verwachting zullen ze eind 2024 opgeleverd worden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wickengaard?

Bekijk ook het project Wickengaard

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wickengaard

Schalkwijk

4 woningen beschikbaar
161m - 180m woonoppervlakte
€ 635.000 tot € 810.000