Kom morgen naar het open huis! | d'Amerongers, Amerongen

31 januari 2020

In nieuwbouwproject d’Amerongers in Amerongen woon je ruim, groen en op een centrale plek net buiten de Randstad. Past dit bij jouw woonwensen? Kom dan morgen (zaterdag 1 februari) naar het open huis!

Het mooie dorp Amerongen ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug. Je kunt hier zowel genieten van de rust, heuvelachtige bossen en het rivierenlandschap als van de restaurants en andere voorzieningen in Amerongen. Verder sta je ook zo in steden als Utrecht en Amsterdam.

D’Amerongers bestaat in totaal uit 37 woningen verdeeld in 3 projecten. Alle woningen worden toekomstbestendig gebouwd: gasloos, met toepassing van een warmtepomp en uitbreidingsmogelijkheden voor het aanbrengen van zonnepanelen. De woningen zijn uniek in grootte, architectuur en ligging.

Allemanswaard 
- 17 zonnige eengezinswoningen (woonoppervlakte tussen de 93 m² en 111 m²)

Breeakker
- 8 vrijstaande woningen (woonoppervlakte tussen de 168 m² en 173 m²)
- 6 tweekappers (woonoppervlakte tussen de 152 m² en 157 m²) 
- ruime woningen met lichte woonkamer die optimaal op de zonnige tuin is georiënteerd

Dorpshuisplein 
- 6 moderne tweekappers (woonoppervlakte van circa 65 m²)
- mogelijkheid om uit te breiden naar een levensloopbestendige woning

Zie jij jezelf hier wel wonen? Kom dan morgen (zaterdag 1 februari) naar het open huis voor meer informatie! Je bent tussen 11:00 en 13:00 uur van harte welkom in De Proloog (Allemanswaard 27, Amerongen). Het is ook mogelijk een kijkje te nemen bij één van de projecten.