Kom in 2023 wonen op Sluiseiland Vianen

21 december 2022

Wonen omringd door water en groen én met alle voorzieningen binnen handbereik? Kies dan voor een van de laatste beschikbare woningen op Sluiseiland Kop Noord of in De Sluismeester in Vianen. De woningen van beide fases worden al in 2023 opgeleverd.

Sluiseiland is een bijzonder nieuwbouwproject op loopafstand van het historische centrum van Vianen. Met een unieke uitstraling, bijzondere architectuur, mooie binnentuinen en veel water en groen. Het project bestaat uit vier verschillende fases. De eerste twee fases zijn al verkocht en deels opgeleverd, maar de laatste twee fases bieden jou nog verschillende mogelijkheden. Op Sluiseiland Kop Noord zijn namelijk nog enkele royale appartementen met een prachtig uitzicht te koop, in De Sluismeester de laatste statige herenhuizen.

In 2023 ook wonen op Sluiseland?
Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning waar je al komend jaar kunt wonen én spreekt wonen op Sluiseiland jou aan? Pak dan nu deze kans en wie weet vier jij kerst 2023 in jouw nieuwe woning op Sluiseiland. Neem bij interesse of vragen contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

11 woningen beschikbaar
126m - 167m woonoppervlakte
€ 627.500 tot € 880.000