Kom binnen bij dit bijzondere herenhuis in Levels

08 april 2021

Heb jij altijd al gedroomd van een enorme woon- en leefkeuken, een ruime living, een terras op het zuiden en een gave plek om te wonen? Dan is dit herenhuis, bouwnummer 33 in Levels, jouw ultieme woonplek! Kom binnen en ervaar de ruimtebeleving!

De ruimtebeleving begint al een beetje bij de voortuin van deze woning. Deze is ruim 3 meter diep en bijna 10 meter breed. Zonder auto’s voor de deur kun je hier ’s zomers lekker van de schaduw genieten. Binnen tref je op de begane grond een grote woon- en leefkeuken met een oppervlakte van circa 30 m² en een plafond van circa 4,5 meter hoog! In deze woon- en leefkeuken kunnen al je kookideeën waarheid worden. Via een klein trapje bereik je het entresol met een mooi overzicht over de woonkeuken en toegang tot het terras van circa 5x3 meter. Deze heeft een heerlijke ligging op het zuiden, waardoor je nagenoeg de hele dag op je terras in de zon kunt zitten. Vanaf dit terras loop je zo de grote collectieve binnentuin in.

Vanaf het entresol gaan we een trap omhoog en komen we in de grote living van ruim 40 m². Naast deze living bevindt zich nog een separate kamer, welke uitermate geschikt is als werkkamer, bibliotheek of speelkamer voor de kinderen. Vanaf de entresol vervolgen we onze weg naar de slaapverdieping. Hier vind je 3 slaapkamers, een bergkast en een badkamer. Extra comfortabel is het separate toilet op de overloop. Als je op de projectpagina de plattegrond van deze woning bekijkt, zul je zelfs zien dat zich op elke woonlaag een separaat toilet bevindt. Tot slot beschikt deze woning ook nog over een eigen parkeerplaats en fietsenberging in de parkeergarage.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Nee hoor! In de nazomer van 2022 kun je hier al heerlijk wonen! De bouw is namelijk al gestart, dus instappen zonder onzekerheid is mogelijk! Heb jij interesse in of vragen over dit bijzondere herenhuis in Levels (koopsom € 697.500,- v.o.n.)? Neen dan contact op met de verkopend makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Levels?

Bekijk ook het project Levels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Levels

Utrecht

€ 389.000 tot € 1.200.000