Kom 20 februari a.s. naar het open huis | Buurtschap het Burgje fase 2, Odijk

10 februari 2020

Buurtschap het Burgje (fase 2) ligt op nog geen half uur fietsen van Utrecht. De woningen zijn duurzaam, omgeven door groen en hebben een unieke architectuur. Geïnteresseerd? Kom op 20 februari a.s. naar het open huis!

In Buurtschap het Burgje geniet je van landelijk wonen, met de voorzieningen van Odijk én Utrecht binnen handbereik. Het Burgje  bestaat uit rij-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen met ieder een eigen karakter. De woningen worden gebouwd met een bijzonder oog voor detail en vakmanschap. In het oog springend is het mooie metselwerk, de roeden in de ramen, de sierlijke luiken, de klossen onder de overstekken en het gevelornament naast de voordeur. Allemaal kenmerken die de woningen tijdloos en speciaal maken.Je hebt de mogelijkheid om verschillende opties toe te voegen en kunt de woning dus aanpassen aan jouw woonwensen. 

Zie jij jezelf hier wel wonen? Kom op donderdag 20 februari (tussen 15:00 en 17:00 uur) naar het open huis op de bouwplaats. Je kunt dan al je vragen stellen en een kijkje nemen op de bouwplaats en bij bouwnummers 9, 10 en 11.