Keizerhof, De Meern | Schrijf je nog snel in!

03 januari 2019

Heb jij je al ingeschreven voor één van de zeven mooie, stijlvolle woningen van het nieuwbouwproject Keizerhof in De Meern? Doe dit nog snel om kans te maken op één van deze woningen. Inschrijven kan tot maandag 7 januari a.s. 23:59 uur. 

Keizerhof komt aan de Zandweg in het dorpscentrum van De Meern. Hier zal een loods plaats maken voor zeven woningen, waarvan zes halfvrijstaande woningen en één vrijstaande woning. Vanaf de Zandweg wordt op termijn het plangebied alleen toegankelijk voor fiets- en wandelverkeer. Dit creëert een uniek en rustig hofje. De voorgevels van alle woningen zijn aan het hof gelegen en de voortuinen worden voorzien van een beukenhaag. De achtertuinen zijn ideaal op het zonnige zuiden en westen gelegen. 

De Meern ligt tussen de A12 en de A2 en is zeer goed bereikbaar met de auto. Ook met het openbaar vervoer is De Meern zeer goed te bereiken. Op loopafstand van het plangebied ligt het busstation. Bussen van en naar de Utrechtse binnenstad rijden zeer frequent. Daarnaast zorgt een speciaal aangelegde 6 kilometer lange fietsroute van het Utrechtse Domplein naar de Meernbrug voor het nodige fietsplezier. Even winkelen of een terrasje pakken in Utrecht is dus zo gedaan!