Jutfasehof Utrecht 100% verkocht

27 augustus 2023

Goed nieuws voor nieuwbouwproject Jutfasehof in Utrecht. Alle 35 woningen zijn namelijk binnen afzienbare tijd succesvol verkocht. Wij wensen alle toekomstige bewoners veel succes met de voorbereidingen voor de verhuizing naar hun nieuwe thuis.

Jutfasehof wordt gerealiseerd aan de Jutfaseweg in de Utrechtse Rivierenwijk en bestaat uit luxe herenhuizen, stadswoningen en eigentijdse appartementen. Midden in Jutfasehof komt een groen hof; een parkachtige plek waarvoor het ontwerp in overleg met de toekomstige bewoners wordt gemaakt. Het wordt een plek waar bewoners kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten en met ruimte voor kinderen om te spelen in het groen. Kortom, de plek om samen te genieten van stadse gezelligheid!

Verkoop gemist?
Heb je de verkoop van Jutfasehof gemist en wil je graag op de hoogte blijven van (soortgelijke) nieuwbouwprojecten in regio Utrecht? Schrijf je dan via onze homepagina in voor onze nieuwsbrief en/of vul je woonwensen aan. Of kijk voor het actuele nieuwbouwaanbod op onze website.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Jutfasehof

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Jutfasehof

Utrecht

38m - 146m woonoppervlakte
€ 245.000 tot € 759.500