Jasper en Karen ondertekenen koopcontract | De Veiling, Utrecht

27 juli 2020

De verkoop van het nieuwbouwproject De Veiling in Utrecht is in volle gang. Onlangs tekenden Jasper en Karen voor hun eengezinswoning in dit project. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Word jij hun nieuwe buurman of buurvrouw?

Jasper en Karen zijn erg enthousiast! Ze kunnen niet wachten tot de oplevering van hun nieuwe woning. De komende periode maken zij diverse keuzes, om straks te genieten van hun droomhuis. Ze wonen nu in een huurwoning om de hoek van de Utrechtse binnenstad. De Veiling spreekt hun erg aan vanwege de grootte van de woningen, de charme van de wijk en de voorzieningen in de buurt. Alhoewel ze graag hun vrije tijd in de stad doorbrengen, vormt dit straks geen belemmering. Binnen 15 tot 20 minuten fietsen staan ze in het hart van Utrecht. Ook met de trein ben je er zo. Vanaf Utrecht Terwijde arriveren ze binnen 7 minuten op Centraal.

Hoe fijn is het om leuke buren te hebben? Een ding is zeker, dat zijn Jasper en Karen absoluut! Word jij hun buurman of buurvrouw? Kijk hier voor het beschikbare aanbod in De Veiling (koopsom vanaf € 446.000,-).

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Veiling fase 1 en 3?

Bekijk ook het project De Veiling fase 1 en 3

In verkoop
Meer informatie

De Veiling fase 1 en 3

Utrecht


€ 414.000 tot € 535.000
119 m2 - 157 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar

Bekijk ook het project De Veiling fase 1 en 3 »