Ivoordreef: nieuwe woonbuurt in Utrecht

16 juli 2022

In de Utrechtse wijk Overvecht wordt gewerkt aan een nieuwe woonbuurt: Ivoordreef. De voormalige 10-hoogflat maakt plaats voor een compleet nieuwe buurt met een leuke mix aan koop- en huurwoningen, een parkeergarage, een sportveld en diverse speelvoorzieningen.

In totaal komen er 74 koopwoningen en 233 huurappartementen in Ivoordreef. Het autovrije binnenplein vormt het hart van de buurt en fungeert als ontmoetingsplaats. Hier kunnen de kinderen veilig spelen, terwijl jij een praatje maakt met de buren of geniet van een kop koffie in de zon. En de auto? Die staat lekker op zijn eigen plek in de parkeergarage of in één van de binnenhoven. En wil je even lekker bewegen en je hoofd leegmaken? Dat kan op het multifunctionele sportveld naast de parkeergarage. Hier worden de lijnen uitgezet voor basketbal en voetbal, maar je kunt er bijvoorbeeld ook je gymmatje uitrollen.

Ideale woonlocatie
Ivoordreef komt in de wijk Overvecht. Deze volwassen wijk aan de noordkant van Utrecht heeft veel groen en voorzieningen. Op loopafstand vind je alle belangrijke voorzieningen zoals een winkelcentrum, basisschool, gezondheidscentrum en diverse sportverenigingen. De wijk ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Einsteindreef ben je namelijk in een paar minuten op de randweg van Utrecht van waar je gemakkelijk de A2 en A27 bereikt. En heb je even zin om een drankje te doen aan de Oudegracht? Dan sta je met de fiets in slechts 15 minuten in hartje Utrecht.

Blijf op de hoogte!
Naar verwachting gaan de 74 koopwoningen van Ivoordreef eind 2022 in verkoop. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwbouwproject, zoals de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van het project.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ivoordreef?

Bekijk ook het project Ivoordreef

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Ivoordreef

Utrecht

127m woonoppervlakte
€ 550.000 tot € 620.000