Inschrijving sluit | De Schatkamer, De Meern

06 december 2018

Afgelopen week startte de verkoop van het prachtige appartementencomplex De Schatkamer in De Meern. Heb jij je al ingeschreven voor één van de appartementen? Het kan nog tot maandag 10 december a.s. 

De verschillende typen 2- en 3-kamerappartementen van De Schatkamer variëren in afmeting van 67 tot bijna 100 m². Een ruim eigen terras of balkon is standaard onderdeel van de appartementen. Uiteraard ontbreekt ook een moderne en complete badkamer niet in het ontwerp. De woningen worden tot in de puntjes afgewerkt en als toekomstig bewoner is er volop ruimte om jouw eigen woonwensen zo veel mogelijk te verwezenlijken. 

De Schatkamer wordt gerealiseerd aan de Castellumlaan in De Meern, uniek gelegen tussen het stedelijk gebied van Utrecht en het Groene Hart van Nederland. Je treft er diverse voorzieningen aan zoals winkels, scholen, uitgaansgelegenheden en restaurants. Kortom, alles wat je nodig hebt voor jouw wooncomfort is in de buurt. En natuurlijk is ook de stad Utrecht met alle voorzieningen niet ver weg.