Inschrijving sluit 4 augustus a.s. | Edisonkwartier, Nieuwegein

31 juli 2020

De stijlvolle herenhuizen van het nieuwbouwproject Edisonkwartier in Nieuwegein zijn onlangs in verkoop gegaan. Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning(en). Dit kan nog tot aanstaande dinsdag 4 augustus 12.00 uur.

In het Edisonkwartier komen 47 royale herenhuizen die naar eigen smaak zijn in te richten. Er is geen reden om in te leveren op luxe; elke bewoner zal zich hier snel thuis voelen. De ruime opzet maakt de buurt een prettige beleving voor bewoners van alle leeftijden. De groene omgeving met veel water en de riante tuinen geven jou een optimaal gevoel van vrijheid.

De woningen in dit project zijn gasloos en worden energiezuinig opgeleverd volgens de moderne eisen. Hierbij wordt rekening gehouden met duurzaamheid, milieu en respect voor de natuur. Zo krijgen de woningen zonnepanelen en de bergingen een groen dak. De koopwoningen zijn beschikbaar vanaf € 439.000,- v.o.n.

Meer weten over dit nieuwbouwproject in Nieuwegein? Oriënteer je via de projectwebsite op de verschillende woningen of haal de verkoopbrochure op bij de verkopend makelaar. Heb je jouw droomwoning gevonden? Schrijf je dan voor aanstaande dinsdag 12.00 uur in via de projectwebsite!