Inschrijving sluit 23 september a.s. | Picaz, Utrecht

21 september 2020

De sluitingsdatum van het nieuwbouwproject Picaz in Leidsche Rijn nadert. Schrijf je nog snel in om kans te maken op één van de appartementen in dit spraakmakende appartementencomplex. De inschrijving sluit aanstaande woensdag om 12.00 uur.

In Picaz woon je aan de Pablo Picassostraat in de woonwijk Het Zand (Utrecht). Het complex heeft een warme uitstraling door de gekozen steenkleur. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats en een separate berging op de begane grond. Wel zo fijn! Na een lange dag werken hoef je geen rondjes door de wijk te rijden, maar parkeer je op je eigen plaats.

De appartementen hebben een woonoppervlakte variërend van 87 tot 134 m² en zijn voorzien van een complete badkamer en toilet. Ook zijn de appartementen voorbereid op de toekomst en worden gasloos gebouwd met aansluiting op de stadsverwarming. Met buitenruimtes op het zuiden geniet je hier optimaal van de zomerse dagen. De appartementen in Picaz zijn beschikbaar vanaf € 347.500,- v.o.n.

Bekijk de projectwebsite voor de volledige projectinformatie (waaronder de verkoopbrochure) en schrijf je voor 23 september a.s. 12.00 uur in voor jouw favoriete appartement.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Picaz?

Bekijk ook het project Picaz

In verkoop
Meer informatie

Picaz

Utrecht


€ 347.500 tot € 499.500
87 m2 - 134 m2 woonoppervlakte
26 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Picaz »