Inschrijving De Kiem van Houten fase 2C gesloten

09 februari 2022

De verkoop van de laatste woningen van De Kiem van Houten fase 2C is gesloten. De inschrijving was succesvol en komende weken volgen de gesprekken met de optanten. Inschrijven als reservekandidaat is nog mogelijk.

In deel 2 van De Kiem van Houten fase 2C komen in totaal 24 woningen, waarvan 12 twee-onder-één-kapwoningen en 12 drie-onder-één-kapwoningen. De woningen komen op een fantastische locatie vlak bij de Oosterlaakplas en de Rietplas en met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Op een paar minuten fietsen ligt Castellum: Houtens jongste winkelcentrum met een diversiteit aan winkels. Ook vind je hier een NS-station én een groot fietstransferium.

Ook qua bewegen en beleven hoef je je in Houten niet te vervelen. Dit begint al bij de voordeur, want Sportparcours De Vijfwal loopt vlak langs De Kiem van Houten. En op steenworp afstand volop waterplezier aan en op de Rietplas en de Oosterlaakplas. Op het gebied van sport is er ook genoeg keuze: voetbal, tennis, hockey en nog veel meer! Kinderen kunnen vlak bij huis naar hartenlust buitenspelen op één van de diverse speelplekken. Een dagje met de hele familie erop uit? Dan is Speelbos Nieuw Wulven de perfecte plek! En wil je een avondje naar het theater of de bioscoop? Dan ben je in 'Aan de Slinger' aan het juiste adres.

Schrijf je nog in als reservekandidaat
Heb je de inschrijving voor De Kiem van Houten fase 2C gemist, maar wil je ook ook graag nog kans maken op een woning? Schrijf je dan via de projectwebsite nog in als reservekandidaat. Meer weten? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars.