Inschrijving De Groene Steegjes nog enkele dagen geopend

06 mei 2022

De verkoop van de vrije sector koopwoningen van De Groene Steegjes in Utrecht is in volle gang. Heb jij je al ingeschreven voor jouw favoriete woning(en)? Je hebt nog tot aanstaande maandag 17.00 uur de tijd om je inschrijving compleet te maken.

De Groene Steegjes bestaat uit een gevarieerd woningaanbod en biedt daarmee voor ieder wat wils. Echte eye-catchers van het project zijn de kadevilla’s van het type G: zeer ruime 4-laagse woningen, met in de basis 4 slaapkamers en een weids uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal en Oog in Al. De woonkamer bevindt zich bij deze woningen op de eerste verdieping en vanuit daar loop je direct de 14 meter diepe achtertuin in. Deze ligt op het westen, waardoor je ’s avonds nog heerlijk kunt genieten van de zon. Bekijk meer informatie over dit en de andere woningtypes op de projectwebsite van De Groene Steegjes.

Schrijf je nog snel in!
Droomwoning gevonden? Schrijf je dan via de projectwebsite direct in voor jouw favoriet. Dit kan nog tot uiterlijk aanstaande maandag 17.00 uur. Hulp nodig of heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars.

In De Groene Steegjes komen naast de vrije sector koopwoningen ook betaalbare koopwoningen, welke zeer geschikt zijn voor starters. De verkoop van deze woningen volgt later.