Inschrijven tot 8 april a.s. | Rijnvliet fase 5, Utrecht

29 maart 2019

Afgelopen woensdag is de verkoop gestart van de 49 woningen van Rijnvliet fase 5 in Utrecht. Al vele kopers hebben "ja" gezegd tegen het wonen in Rijnvliet. Zie jij jezelf hier ook al wonen? Schrijf je dan in via de projectwebsite voor jouw favoriete bouwnummer(s).

Het woningaanbod in Rijnvliet fase 5 is divers en bestaat uit tussenwoningen, hoekwoningen, tweekappers en royale vrijstaande woningen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, hebben ruime tuinen en ze sluiten overal op het openbare gebied aan met hagen en tuinmuren. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerpaandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopersopties kun je de woning verder op maat vormgeven.

Heb jij interesse in een woning in fase 5 van Rijnvliet? Schrijf je dan online in via de projectwebsite voor de woningen van jouw voorkeur. Inschrijven is mogelijk tot maandag 8 april a.s. 12.00 uur. Na de sluiting van de inschrijving worden de woningen toegewezen en vinden de verkoopgesprekken plaats bij de betrokken makelaarskantoren.