Inschrijven tot 28 oktober a.s. | Rijnvliet fase 6, Utrecht

19 oktober 2019

Dinsdagavond 15 oktober jl. is de verkoop van de 36 woningen van Rijnvliet fase 6 succesvol gestart. Je kunt je nu inschrijven voor jouw favoriete woning. Kies je voor een hoekwoning, een tussenwoning, een vrijstaande woning, of toch liever voor een tweekapper?

Voor wie op zoek is naar een woning in Leidsche Rijn, moet Rijnvliet bekend in de oren klinken. Een unieke woonwijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Hier woon je dichtbij het centrum van Utrecht, in een groene en waterrijke omgeving. Het woningaanbod in Rijnvliet fase 6 is divers. Zo is er voor ieder wat wils. Je vindt er ruime hoek- en tussenwoningen met woonoppervlaktes variërend van 131 tot 167 m², mooie tweekappers met woonoppervlaktes variërend van 165 tot 175 m² en royale vrijstaande woningen met woonoppervlaktes variërend van 168 tot 240 m².

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan in voor jouw droomwoning en wie weet worden dromen werkelijkheid! Inschrijven is mogelijk tot 28 oktober a.s. (12.00 uur) via de projectwebsite.