Inschrijven tot 22 juni a.s. | Hof van Leyland fase 2, Woerden

17 juni 2020

Heb jij je al ingeschreven voor fase 2 van Hof van Leyland in Woerden? Inschrijven kan nog tot maandag 22 juni a.s. 12.00 uur. Kijk voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject de webinar van woensdag 10 juni terug. Je vindt deze op de projectpagina.

In fase 2 van Hof van Leyland komen 41 duurzame woningen in diverse varianten: hoek- en eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een riante vrijstaande villa (koopsommen vanaf € 385.000,- v.o.n.). De wijk krijgt een prettig woonklimaat met openbaar groen, autovrije hofjes en volop ruimte voor kinderen om te spelen. In Woerden heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Heb je behoefte aan iets anders? Dan ben je binnen een mum van tijd in hartje Utrecht. Ook andere steden zoals Gouda, Leiden en zelfs Rotterdam zijn uitstekend en snel te bereiken. 

Kijk hier de webinar over Hof van Leyland fase 2 van woensdag 10 juni terug en kom alles te weten over de locatie en de verschillende woningen, bekijk impressies van fase 1 en krijg meer informatie over het verkoopproces en de planning. Je vindt de webinar onder de tab video's. Ben je (na het kijken) helemaal overtuigd? Schrijf je dan op de projectpagina in voor jouw favoriete woning.