Inschrijven tot 21 september a.s. | Buurtschap het Burgje, Odijk

16 september 2020

Wil jij landelijk wonen en tegelijkertijd de vruchten plukken van alle faciliteiten die de stad Utrecht biedt? Dit is je kans! Buurtschap het Burgje fase 3.2 biedt het beste van 2 werelden. De verkoop is gestart, inschrijven kan tot 21 september a.s. 

Het ene moment in hartje Utrecht gezellig uit eten, het andere moment de gemoedelijkheid en rust van het Buurtschap. Genieten van de wijdse vergezichten en spelende kinderen die lekker hun gang kunnen gaan. Jezelf thuis voelen in deze heerlijke buurt dankzij de dorpse en warme architectuur. Dat is Buurtschap het Burgje. 

Het Buurtschap bestaat uit rijwoningen, 2-onder-1 kap woningen en vrijstaande woningen met ieder een eigen karakter. Je hebt de  mogelijkheid om verschillende opties aan de woning toe te voegen, waardoor jouw droomwoning nog meer eigen persoonlijkheid krijgt. 

Is dit jouw ideale woonomgeving? Schrijf je dan in vóór 21 september 12:00 uur. Neem bij vragen gerust contact op met één van de projectmakelaars of kijk de webinar van 15 september terug. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buurtschap het Burgje | Fase 3.2?

Bekijk ook het project Buurtschap het Burgje | Fase 3.2

In verkoop
Meer informatie

Buurtschap het Burgje | Fase 3.2

Odijk


€ 410.500 tot € 731.500
149 m2 - 171 m2 woonoppervlakte
34 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Buurtschap het Burgje | Fase 3.2 »