Inschrijven Goud & Groen Harmelen tot 18 september a.s.

06 september 2018

De verkoop van het nieuwbouwproject Goud & Groen in Harmelen is van start. Wil jij ook kans maken op één van de 12 eengezinswoningen of 12 appartementen? Schrijf je dan in voor dinsdag 18 september a.s. 12:00 uur. 

Goud & Groen, de naam zegt het al. Wie de omgeving verkent waar het plan komt, ervaart al snel waar de naam vandaan komt; namelijk de groene omgeving in een koninklijke buurt. In Goud & Groen zijn alle gelijkvloerse appartementen op de begane grond voorzien van een royale tuin met een mooie haag. Voor de appartementen op de verdieping is zo veel mogelijk gezorgd dat deze of uitkijken op het groen of een buitenruimte hebben met uitzicht op groen. 

Zowel de woningen als de appartementen in Goud & Groen zijn klaar voor de toekomst. Ze zijn voorzien van een warmtepomp. Geen onzekerheden meer in de toekomst over welke kosten eventueel geïnvesteerd moeten worden om je woning gasloos te maken. Naast het alternatief voor gas geeft de warmtepomp je ook het comfort van vloerverwarming en eventueel vloerkoeling. Bij elke woning hoort een een eigen parkeerplaats, dus je hoeft niet meer te zoeken naar een parkeerplek ver van je huis. Hoe fijn is dat!