Inschrijven De Nieuwe Defensie blok 3A mogelijk tot 12 augustus a.s.

01 augustus 2022

Heb jij je al ingeschreven voor De Nieuwe Defensie blok 3A in Utrecht? Je hebt nog tot vrijdag 12 augustus a.s. 15.00 uur de tijd. Kies je voor een appartement, een eengezinswoning, een dubbellaagse benedenwoning of toch voor een tuinwoning? De keus is aan jou!

Blok 3A van De Nieuwe Defensie bestaat uit in totaal 98 nieuwbouwwoningen. De variatie in woningtypes en afmetingen is groot. Daarmee wordt het ook een thuis voor veel verschillende soorten mensen. Er komen grote en kleine appartementen én gezinswoningen, waarvan veel woningen heerlijk ruim van opzet zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld ook stadswoningen bij van 3 lagen, die volop ruimte bieden aan jouw hele gezin. Bekijk op de projectwebsite alle individuele bouwnummers met hun kenmerken, plattegronden en verkoopprijs.

Groene oase midden in Utrecht
De Nieuwe Defensie is een nieuwe woonwijk, gelegen aan het Merwedekanaal, op slechts 10 minuten lopen van de Utrechtse binnenstad. In totaal komen er circa 800 tot 950 woningen, in allerlei soorten en maten en zowel koop als huur. Zo is er altijd wel een woning die bij je past. In dit groene nieuwbouwplan vind je een oase van rust, met alle levendigheid en voorzieningen van Utrecht om de hoek.

Schrijf je in!
Wil jij kans maken op een woning in De Nieuwe Defensie blok 3A? Schrijf je dan vóór 12 augustus a.s. 15.00 uur in voor jouw favoriete woning(en). Goed om te weten is dat er een nieuwe toewijzingsprocedure geldt voor blok 3A. Je leest er meer over in dit bericht. Kom je er niet uit? De verkopend makelaar helpt je graag.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3A?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3A

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3A

Utrecht

73 woningen beschikbaar
54m - 177m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 905.000