Inschrijven De Kiem van Houten fase 2B tot 29 maart a.s.

22 maart 2021

De eerste inschrijvingen voor De Kiem van Houten fase 2B stromen binnen. Heb jij je al ingeschreven voor jouw favoriete woning(en) in dit project? Je hebt nog een week de tijd. De inschrijving sluit op maandag 29 maart a.s. om 10.00 uur. 

In De Kiem van Houten fase 2B komen in totaal 24 woningen, waarvan 18 twee-onder-één-kapwoningen en 6 drie-onder-één-kapwoningen. Ze zijn compleet afgewerkt en voorzien van een luxe keuken, modern sanitair en vloerverwarming en -koeling. De woningen van fase 2B hebben een fantastische ligging dicht bij de Oosterlaakplas, de Rietplas en alle dagelijkse voorzieningen. In de woningen zie je een duidelijke mix van elementen uit verschillende architectuurstijlen uit het begin van de 20ste eeuw. Hierdoor krijgt iedere woning een eigen karakter, maar passen ze ook allemaal binnen het grotere geheel.

Interesse?
Heb jij interesse in een woning in fase 2B van de Kiem van Houten? Schrijf je dan voor 29 maart a.s. 10.00 uur in via de projectwebsite voor jouw favoriete woning(en). Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kiem van Houten | Fase 2B?

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 2B

In verkoop
custom media