Inschrijven als reservekandidaat | Hofje bij de Kade, Nieuwegein

13 januari 2019

In Hofje bij de Kade in Nieuwegein worden 18 riante woningen gerealiseerd. Elk met een unieke uitstraling, waardoor er voor ieder wat wils is. Het inschrijftermijn voor dit project is inmiddels gesloten. Je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat.

Hofje bij de Kade bestaat in totaal uit 18 woningen: 13 riante pakhuis-woningen, 4 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. De woonoppervlaktes liggen rond de 150 m² en alle woningen hebben een ruime achtertuin. Het hofje is kleinschalig opgezet en kenmerkt zich door de karakteristieke architectuur.

Pal achter de woningen voert een bijzondere historische wetering en er ligt een parkje waar kinderen kunnen spelen. De buurt is omringt met watertjes en groen, het Park Oudegein, weidse polders en uitzicht over de Lek. Ook zijn er in de buurt kinderdagverblijven, scholen, sportvoorzieningen en het Antonius Ziekenhuis. De wijken Vreeswijk en Jutphaas bieden winkelvoorzieningen, gezellige restaurants en kroegjes. Kortom, een gezellige dorpse sfeer met stadse voorzieningen.