Inloopavond Sluiseiland Vianen druk bezocht

28 januari 2019

De informatieavond over Sluiseiland in Vianen, die plaatsvond op dinsdag 22 januari, heeft een hoop belangstellenden getrokken. Zo’n 130 mensen lieten zich informeren over de laatste ontwikkelingen van het project. 

Het plan begint met de ontwikkeling en de realisatie van het Zuidereiland. De bebouwing van dit deel bestaat uit drie blokken (E, F en G). Hieronder valt ook het CPO collectief (blok F). In de blokken E en G worden 21 appartementen en 40 grondgebonden woningen gerealiseerd. Over het hele Sluiseiland is er in totaal ruimte voor zo’n 50 appartementen, waarvan er ongeveer 30 in het laatste plandeel komen. Alle woningen en appartementen krijgen een buitenruimte in de vorm van een tuin, een balkon of een inpandige buitenruimte. De woonoppervlaktes van de woningen zullen variëren, om zo een bredere doelgroep aan te spreken.

De start verkoop van het Zuidereiland staat op de planning voor juni 2019. Schrijf je alvast in voor dit project en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zoals de datum, tijd en locatie van de start verkoop. Vanaf de start verkoop zullen zowel de plattegronden als prijzen gereed zijn en kun je je inschrijven als potentiële koper.