Inloopavond donderdag 17 september | De Kiem van Houten

11 september 2020

Interesse in één van de laatste beschikbare villa's in De Kiem van Houten? We zien je graag tijdens de inloopavond op 17 september tussen 17:00 en 18:30 uur op de bouwplaats. Zo ervaar je direct waar wellicht jouw toekomstige droomhuis gebouwd wordt.

Op dit moment zijn er nog enkele vrijstaande villa's beschikbaar in De Kiem van Houten. Ze beschikken over drie woonlagen en hebben een woonoppervlakte van maar liefst 185 tot 209 m². De villa’s zijn standaard voorzien van vijf slaapkamers, een fraaie badkamer en een royale woonkeuken en woonkamer. Daarnaast beschikken ze standaard over een voorbereiding voor een uitbouw van 1,20 meter inclusief bijkeuken. Je hebt de mogelijkheid om de eerste verdieping en de zolder aan te passen met een tweede badkamer, inloopkast of werkkamer. Ook beschikken alle villa’s over minimaal één parkeerplaats op eigen terrein.

Volop ruimte dus! De vrijstaande villa’s zijn beschikbaar vanaf € 844.200,- v.o.n.

De Kiem van Houten is centraal gelegen en grenst aan de Rietplas en Oosterlaakplas. Zie jij dit als jouw toekomstige woonplek? Dan zien we je graag tijdens de inloopavond op donderdag 17 september. Meld je van tevoren aan via één van de projectmakelaars om jouw tijdstip te reserveren. Tot dan! 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kiem van Houten | Fase 1A?

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 1A

In verkoop
custom media