Inloopavond 1 juli a.s. | De Kiem van Houten

24 juni 2020

Heb jij interesse in één van de laatste drie vrijstaande villa’s van het nieuwbouwproject De Kiem van Houten? Kom dan op woensdag 1 juli a.s. vrijblijvend langs tijdens de inloopavond en laat je uitgebreid informeren over de woningen.

De vrijstaande villa’s in De Kiem van Houten zijn zeer riant en beschikken over drie volledige woonlagen. Standaard zijn ze voorzien van vijf slaapkamers (met mogelijkheid tot uitbreiding naar zes slaapkamers), een fraaie badkamer en een royale woonkeuken en woonkamer. Op de begane grond kun je de villa naar wens verder uitbreiden met bijvoorbeeld een erker of uitbouw. Daarnaast zijn de eerste en zolderverdieping naar eigen inzicht aan te passen en behoort een tweede badkamer, het realiseren van een inloopkast of werkkamer tot de opties. Alle villa’s beschikken over minimaal één parkeerplaats op eigen terrein. Kortom: een complete villa, ideaal voor een groot gezin! Koopsom vanaf € 845.500 v.o.n.

De inloopavond vindt tussen 18.00 en 19.30 uur plaats bij Brecheisen makelaars, Plein 19 in Houten én bij De Keizer makelaarsgroep, Schonenbrugseind 38 in Houten. Aan jou de keuze. Tijdens de inloopavond is de aannemer aanwezig om samen met jou jouw woonwensen op papier te schetsen. LET OP: In verband met het COVID-19 virus dien je vooraf telefonisch een tijdstip af te stemmen met de makelaar van de gewenste locatie, voor een optimale spreiding van de bezoekers. Aanmelden kan tot 30 juni a.s. 17.00 uur. 

ps: de bouw van de woningen in de Kiem van Houten start al in september. Nu kopen = Snel wonen!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kiem van Houten | Fase 1A?

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 1A

In verkoop
Meer informatie

De Kiem van Houten | Fase 1A

Houten


€ 525.000 tot € 895.000
145 m2 - 185 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 1A »