Appartementen HomeTown, Utrecht | Inschrijven t/m 16 juli a.s.

13 juli 2019

Afgelopen woensdag is de verkoop gestart van de 9 appartementen van het nieuwbouwproject HomeTown in Utrecht. De inschrijving loopt t/m dinsdag 16 juli a.s. 17.00 uur. Heb jij je al ingeschreven voor jouw favoriete appartement?

Het nieuwbouwproject HomeTown komt in de nieuwe wijk Leeuwesteyn in het meest oostelijke deel van Leidsche Rijn. Het project ligt aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het Willem Alexanderpark en vlakbij de Dafne Schippersbrug, op nog geen 14 minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad. In het project komen in totaal 51 woningen en 9 appartementen. De woningen kwamen al eerder in verkoop en zijn inmiddels bijna uitverkocht. Je kunt je nu inschrijven voor één van de appartementen. De appartementen zijn te koop vanaf € 221.700,- v.o.n.

Wat voor jou? Op de projectwebsite vind je de plattegronden van de appartementen, de prijslijst en het inschrijfformulier. Schrijf je in voor 16 juli a.s. 17.00 uur en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van een appartement in HomeTown.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HomeTown?