Het Schildersgilde in Woerden binnenkort in verkoop

20 mei 2018

Het is bijna zover! De herenhuizen en appartementen van nieuwbouwproject Het Schildersgilde in het Schilderskwartier in Woerden gaan binnenkort in verkoop. Op deze schitterende, waterrijke locatie worden 33 woningen gebouwd, in verschillende typen, allen rolstoeltoegankelijk en minimaal energieneutraal.

Kleur bekennen, dat doe je als je straks woont in dit project. En weet je welke kleur je dan bekend? De kleur groen! De woningen worden namelijk enorm energiezuinig, waarbij het energieverbruik tot een minimum beperkt gaat worden. Naast dat de woningen ontworpen zijn als 'groene' woningen, woon je ook nog eens in een groene omgeving met een heel groen hofpark en waterpartij voor de deur.

Het plan wordt half open aan de noordzijde. Daar wordt het groen ingericht als een hofpark en krijgt daar aansluiting op de oeverzone. De woningen aan de oostzijde kijken aan de voorzijde uit over het water en hebben een tuin met een perfecte zonligging. Elke woning beschikt over één eigen parkeerplaats en de parkeerplaatsen zijn mooi afgeschermd met groen zodat uit het zicht onttrokken zijn.

Aan de zuidwestzijde van het plan komen 3 en 4-kamerappartementen met grote buitenruimtes. Aan de westzijde voor de appartementen (met dus een ideale zonligging) komt een voetpad met groenzone en aangrenzend een speelveld.

Schrijf je in als geïnteresseerde in dit project en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Zo hoef je de start verkoop niet mis te lopen!