Groen licht voor woningen op het Sluiseiland | Vianen

16 september 2019

De bezwaren die zijn ingediend tegen het bestemmingsplan Sluiseiland zijn door de Raad van State op alle punten ongegrond verklaard. Dat betekent groen licht voor de bouw van de woningen!

Het middelste blok op het zuidelijke deel van het Sluiseiland is een initiatief van een groep enthousiaste mensen die de handen ineen heeft geslagen voor de realisatie van een bouwproject op één van de mooiste plekjes in Vianen. Met elkaar gaan zij het collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) vervullen. Op dit deel van het Sluiseiland worden 39 woningen gerealiseerd. Er zijn nog appartementen, herenhuizen en 1 maisonnette beschikbaar.

Zoek je een nieuwe woning en vind je het leuk om mee te denken over de indeling? Dan is dit project wellicht iets voor jou! Er is een ontwerp waarin de contouren van het plan zijn vastgelegd. Voor de indeling van de woningen is er veel keuzevrijheid.

Interesse? Neem contact op met de verkopend makelaar en wie weet woon jij straks ook op één van de mooiste plekjes van Vianen.