Fultonpark gaat binnenkort in verkoop!

19 februari 2022

Slim, luxe en duurzaam; het zijn kenmerkende woorden voor het nieuwbouwproject Fultonpark in Nieuwegein. De nieuwbouwappartementen gaan binnenkort in verkoop. Meld je aan als geïnteresseerde van dit project om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Fultonpark komt tussen Utrecht en Nieuwegein, aan de Fultonbaan in de wijk Rijnhuizen. In het project komen in totaal 137 duurzame en luxe appartementen. De woonoppervlaktes variëren van circa 37 m² tot 133 m² en bieden daarmee voor ieder wat wils. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd en krijgen een luxe keuken en sanitair, waar eigen keuze zeker centraal staat. Ook beschikken de appartementen over een kwalitatieve buitenruimte en een eigen berging en er komt een ruime gelegenheid om te parkeren.

De locatie
Fultonpark heeft een centrale ligging. Binnen 10 minuten zit je op centrale uitvalswegen richting Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Arnhem en 's Hertogenbosch. In de omgeving van Fultonpark vind je diverse historische monumenten, zoals Fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen die beide om de hoek liggen. Rijnhuizen tranformeert langzaam naar een mooie, vrije woonlocatie, waar wonen en werken hand in hand gaan.

Interesse?
Heb je interesse in wonen in Fultonpark? Meld je dan hieronder aan als geïnteresseerde en blijf middels onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen rondom dit project. Meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.