Fraaie hoek- en tussenwoningen in Tuinhof Ameide

04 juli 2022

De verkoop van het nieuwbouwproject Tuinhof Ameide verloopt voorspoedig. Er zijn op dit moment nog een aantal woningen te koop, waaronder enkele fraaie hoek- en tussenwoningen. We lichten ze voor je uit!

Strak en tijdloos, dat is wat de hoek- en tussenwoningen in Tuinhof Ameide typeert. De fraaie gevel bestaat uit een combinatie van steen en hout. Aan de voorzijde van de woningen bevindt zich een mooie begroeide pergola, waardoor de woningen goed passen in de natuurrijke omgeving. Binnen geniet je van veel ruimte. De tussenwoningen hebben namelijk een royaal woonoppervlak van 132 m², de hoekwoningen zijn met woonoppervlaktes variërend van 146 tot 150 m² nog ruimer. Beide varianten beschikken over drie slaapkamers en mooi sanitair en tegelwerk. De verkoopprijs voor de tussenwoningen varieert van € 465.000 tot 465.800 v.o.n., die voor de hoekwoningen van € 507.000 tot 524.800 v.o.n.

Duurzaam en groen wonen
De woningen in Tuinhof Ameide zijn zogenaamde Nul-op-de-Meter woningen. Dit betekent dat ze op jaarbasis (bijna) evenveel energie opwekken als ze gebruiken. Het resultaat: een heel lage energierekening. De woningen staan zij aan zij rond een groen binnenhof met bankjes, leuke zitjes en een bruggetje. Hier is ruimte voor dagelijkse praatjes, samen snoeien in de tuin, gezamenlijk tuinieren in de gedeelde moestuin en heerlijk spelen in de natuur. Zo biedt Tuinhof Ameide je een heerlijke, duurzame en groene plek om te wonen.

Interesse?
Spreekt wonen in Tuinhof Ameide jou aan? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook bij eventuele vragen helpt de verkopend makelaar je graag.

Bekijk ook het project Tuinhof Ameide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Tuinhof Ameide

Ameide

11 woningen beschikbaar
50m - 183m woonoppervlakte
€ 217.500 tot € 725.000