Fijne appartementen vlak bij de binnenstad van Woerden

16 november 2020

Het nieuwbouwproject WITT in Woerden geeft jou de mogelijkheid om te wonen in een fijn appartement op loopafstand van de historische binnenstad én het treinstation van Woerden. Met zowel grote als kleinere appartementen biedt dit project voor ieder wat wils.

De koop- en huurappartementen van het project WITT zijn verdeeld over 3 kleinschalige appartementengebouwen, waarvan de koopappartementen komen in de gebouwen A (21) en C (28). De woonoppervlaktes variëren van 65 tot een royale 134 m². De appartementen worden voorzien van mooi sanitair en tegelwerk. De keuken is niet bij de koopsom inbegrepen en kun je dus zelf naar smaak aanschaffen. De koopappartementen in WITT zijn beschikbaar vanaf € 302.000,- v.o.n. (inclusief 1 of 2 parkeerplaatsen).

WITT komt op de voormalige locatie van tuincentrum Pels aan de Johan de Wittlaan in Woerden. Het project krijgt een gemeenschappelijke binnentuin, waar je als buurtbewoners samen kunt genieten. Even winkelen of een terrasje pakken? Dit kan in de gezellige Woerdense binnenstad, dat op loopafstand van WITT ligt.

Heb jij interesse in één van de koopappartementen van WITT? Check dan de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite en schrijf je in voor jouw favoriete appartement. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Witt - Woerden - appartementen?

Bekijk ook het project Witt - Woerden - appartementen

In verkoop
Meer informatie

Witt - Woerden - appartementen

Woerden


€ 302.000 tot € 627.500
70 m2 - 134 m2 woonoppervlakte
13 woningen beschikbaar